Beroepen

Afslanken zonder operatie? Probeer Coolsculpting!

Coolsculpting is een nieuwe manier om vet te verliezen zonder dat men daarvoor geopereerd moeten worden. Deze nieuwe methode is ontwikkeld door wetenschappers aan Massachusetts General Hospital (Harvard) in Boston. Deze methode staat ook wel bekend als Cryolipolyse is een behandelmethode waarbij de vetcellen worden afgebroken door deze bloot te stellen aan kou. Het kan effectief 20 tot 25% van het vet in het te behandelen gebied verwijderen. Coolsculpting Centers is een expert op het gebied van deze behandeling. Heeft u interesse? vraag dan een gratis consult aan of neem contact met ons op.

Hoe werkt Coolsculpting?

Zoals eerder aangegeven wordt er bij Coolsculpting gebruik gemaakt van kou. Met  gecontroleerde bevriezing  zorg je dat de vetcellen  kristalliseren. De behandeling duurt 35 minuten of 1 uur en na deze behandeling zullen de vetcellen in de weken daarop uiteenvallen en het lichaam verlaten. Vetcellen zijn veel gevoeliger voor kou dan ander lichaamsweefsel en beginnen hierdoor al te kristalliseren bij 4 graden Celsius.  Via deze behandeling pak je heel gericht gebieden aan door verschillende  gebieden volgtijdelijk te behandelen. Je pakt bijvoorbeeld de love handles, de buik, de binnen of buitendijen, de kin, de onderkant van je bovenarmen of mannenborsten aan.

Afslanken zonder operatie

Coolsculpting is een methode waar geen operatie of verdoving voor nodig is, waardoor je na de behandeling vrijwel direct de dagelijks bezigheden kan oppakken. De behandeling vindt plaats van buitenaf, tijdens de behandeling wordt je huid vacuüm getrokken om de ondergelegen vetcellen te kunnen bevriezen. De eerste keer voelt het wat vreemd aan  maar het doet zeker geen pijn. Na de behandeling kan de huid nog een paar dagen beurs aanvoelen,  dit verdwijnt snel. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat zijn de resultaten van Coolsculpting?

Zoals eerder gezegd duurt een behandeling ongeveer tussen de 35 minuten en één uur en bestaat telkens weer uit één cyclus. Verschillende cycles kunnen afhankelijk van uw situatie vaak snel achter elkaar gepland worden.. Alle Coolsculpting Centers beschikken over twee machines en is het dus mogelijk om twee plekken (twee cycles)  tegelijkertijd te behandelen.  Dit scheelt tijd en zorgt voor een evenwichtig resultaat. Het kristalliseren van de vetcellen begint direct na de bevriezing. Het afvoeren duurt wat langer en kan enkele weken duren, echter is vaak na 10 tot 21 dagen al resultaat zichtbaar. Vele klanten gingen u voor, benieuwd naar het resultaat? Klik hier

Wilt u een gratis consult aanvragen of meer informatie over de Coolsculpting behandeling neem dat contact met ons op via: 020-73100