Beroepen

Handige tips voor het kopen van werkkleding

werkkleding

Elk product heeft een bepaalde levensloop, werkkleding natuurlijk ook. Hierom is het voor iedere ondernemer belangrijk om op onderzoek uit te gaan voordat de kleding wordt aangeschaft.

 

Het is onder andere handig om de huisstijl mee te nemen bij de beslissing. Hierbij is het namelijk belangrijk dat de kleuren van de kleding overeenkomen met de kleuren van het bedrijf. Wanneer jouw logo compleet oranje is maar jouw kleding blauw is, is dit natuurlijk vreemd en verwarrend voor de klant.

 

Een logo en de bedrijfsnaam moeten natuurlijk aanwezig zijn op de kleding. Maar gebruik je nu een naambordje of laat je de naam van de werknemer op de kleding drukken? Wanneer de naam op de kleding gedrukt is geeft dit een professionele uitstraling. Het ziet er namelijk een stuk mooier uit dan een naambordje met een papiertje erin. Namen op de kleding laten drukken kan natuurlijk duur uitpakken wanneer er vaak nieuwe medewerkers bijkomen of oude weggaan. Om deze reden zie je natuurlijk vaak bij supermarkten het gebruik van naamplaatjes.

 

Voor ondernemers is het ook handig om te weten dat carhartt werkkleding aftrekbaar is voor de belasting. Dit zorgt ervoor dat veel ondernemers kosten kunnen besparen. Het is wel belangrijk dat je rekening houdt met de voorwaarden die hierbij komen kijken. Niet alle werkkleding is namelijk aftrekbaar om te voorkomen dat mensen er misbruik van maken.

 

Ook duurt de levering vaak wat langer doordat de carhartt kleding als het ware op maat gemaakt wordt. Hier moet je natuurlijk rekening mee houden om te zorgen dat de werknemer op tijd de kleding kan gebruiken. Natuurlijk moet je ook rekening houden met onderscheid tussen vrouwen en mannen wanneer het aankomt op de werkkleding.

 

Het materiaal is ook belangrijk voor de werknemers, aangezien sommige materialen erg onhandig zijn om in te werken. Hierbij moet je ook rekening houden met bijvoorbeeld borduren of het drukken. Je kunt ook als test één shirt laten drukken en opsturen om te kijken of alles eruit ziet zoals het eruit zou moeten zien. Het aankopen van werkkleding is ook geen eenmalige uitgave, na verloop van tijd gaat het natuurlijk slijten en krijgt het een minder representatieve uitstraling. Voor de klant is het natuurlijk zo dat de kleding er het beste uitziet wanneer het weinig tot niet gesleten is. Let hier dus ook op en zorg op tijd voor vervanging.